Bruchetta med marinert kylling, tomatsalat og aioli.
*
Chili marinerte reker på seng av reddiksalat. Serveres med ristet focaccia
*
Serranoskinke med honningmelon
Kveite
Timian og hvitløks bakt kveite
Serveres med babygulrot, aspargesbønnesalat med bacon, urtesmør og potetpure`.
*
Lammefilet
Indrefilet av lam. Serveres med ristet aromasopp og sellerirotpur`e.
Mintsaus og ovnsbakte Amandine poteter.
*
Biff av okse
Serveres med ovnsbakte asparges bønner, soltørket tomat, sesongens sopp, gulrotpuré, rødvinssaus og saltbakte Amandine poteter
*
Sjokolade Brownie
Myk sjokolade Brownie med tørket aprikos. Serveres med vaniljesaus og bærcoulis.
Kaffe/te
*
Epledrøm
Butterdeig fylt med vaniljekrem, epler og rosiner.
Serveres med vaniljeis.
Kaffe/te
*
Lime panna cotta
serveres med kaffe/te
2 retter: 479,-
3 retter: 579,-
Vinpakke 1: 2 gl vin 239,-
Vinpakke 2: 1 glass musserende og 4 glass vin 499,-